به گزارش ميراث آريا (chtn) دکتر سيد پيمان طباطبايي متخصص قلب و عروق در دانشگاه علوم پزشکي زاهدان، با اشاره به اهميت عادات غذايي در ابتلاء به بيماري‌هاي قلب و عروق گفت: استفاده از غذاهاي پرچرب و ادويه‌جات متعدد، اضافه کردن نمک به هنگام غذا خوردن، استفاده مستمر از قند و شکر و شيريني‌جات از جمله عادات غذايي است که به مرور زمان موجب ابتلاء فرد به بيماري‌هاي قلبي و عروقي مي‌شود.

وي افزود: استعمال دخانيات، چاقي، ديابت و فشارخون نيز از جمله موارد مستعدکننده فرد به ابتلاء به بيماري‌هاي قلبي است.

وي با بيان اين که اندازه دور کمر بيشتر از 85 سانتي‌متر در بانوان و بيشتر از 110 سانتي‌متر در آقايان نشان مي‌دهد که فرد، مستعد ابتلاء به بيماري‌هاي قلبي است، توصيه کرد: آقايان از سن 40 سالگي و بانوان از 50 سالگي هر 6 ماه يک بار براي اطمينان از سلامت قلب و عروق به پزشک مراجعه کنند.

بنابراين گزارش، دکتر الهام رمضاني متخصص قلب و عروق نيز استفاده بيش از اندازه از نمک در غذا و همچنين استفاده از دخانيات را از جمله مهمترين علل ابتلاء افراد به بيماري‌هاي قلبي در استان سيستان و بلوچستان عنوان کرد.

وي به خانواده‌ها توصيه کرد: براي حفظ سلامت خود، غذاهاي پرکالري و استفاده مکرر از نمک را از عادات غذايي خود حذف کنند.

گفتني است 26 سپتامبر مصادف با چهارم مهر به عنوان روز جهاني قلب نامگذاري شده است./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389070423